Opis forum
Tak jak w temacie uzgadniam z nim poprawke na bierząco będę tu wpisywał co i jak!!! Narazie mówił o godzinach wieczornych lub popołudniowych ja proponuję 14:00 albo 16:00 w niedzielę oczywiście wszystko w łodzi... salę i gdzie napiszę jeszcze! zgłaszać się najlepiej potwierdzenie kto przybędzie do mnie na numer 794 507 837 - pisać tylko potwierdzenie przybycia ja będę odpisywał tylko tu na forum !!!
Sprawdzajcie forum na bierząco bo godzina może się zmienić !
To tak ustaliłem poprawkę na godzinę 14:00 !!! W Łodzi, coś tam ma być otwarte i będziemy mogli te indeksy zdać lub odebrać (info dla tych którym indeksów nie zwrócili w koninie) Teraz tylko czekam na numer sali i litere budynku w którym się to odbędzie. Zaglądjcie tu i powiadomcie innych wrazie czego! Info już wkrótce...
Info od dr Serafina :
Informatyka, studia 1-go stopnia, sem. 4 letni, poprawka Administracja
Sieci Komputerowych:
Niedziela 13.09.2009, godzina 14:00, Łódź, AHE, BUDYNEK "K".
Ostatnio edytowany przez Wesoły (2009-09-12 15:58:15)
Nie da rady Ja się cieszę ze chociaż taka możliwość jest, jutro sprawdzę do której dziekanat pracuje w Łodzi w niedziele, żeby zdążyć z tymi indeksami, najwyżej przełoży się godzinę na 14:00 czy jak, bo napisałem do niego że o 16:00 wstępnie.
Gość
tylko większość indeksów jest w łodzi właśnie i teraz nie wiadomo nie lepiej jakby tam do nich poszedł i wpisał..
Gość
masakra po prostu przecież nie wyrobię się z tym żeby do konina jechać w niedzielę i znów do łodzi po wpis.. może od rana do łodzi dzwonić i powiedzieć jak jest żeby nie wysyłali..
Musicie się dopytać gdzie są wasze indeksy, czy już nie są w koninie, ewentualnie zadzwonić i zatrzymać je w Łodzi by się z nimi nie minąć a jak nie to w niedziele trasa tak jak kolega napisał najpierw konin potem łódź. Zapytam się czy robił wpisy do jakiś indeksów.
Ostatnio edytowany przez Wesoły (2009-09-11 21:47:18)
dzisaj na pewno były jeszcze w Łodzi..jutro od rana trzeba dzwonić, żeby nie wysłali ich do Konina..tylko, że ja jestem od rana w pracy i nie mam za bardzo jak dzwonić..niech ktoś inny zadzwoni do dziekanatu w Łodzi, żeby nie wysłali tych indeksów
oki to się zapytaj
Ostatnio edytowany przez mezi (2009-09-11 21:52:10)
Gość
Jakie tu cyrki się odbywają...
A czy Serafin zdąży nam sprawdzić nasze wypociny, i w ten sam dzień zrobić wpisy?
Bo ponoć od poniedziałku nie ma naszej "szkoły" i wysiłki nasze poszły by na marne...