Nazwa forum

Opis forum

#1 2009-09-18 08:52:26

ml0dy

Administrator

Punktów :   

Przenoszenie na inna uczelnie

Czy ktos juz sie przeniosl ? i dokad ?

#2 2009-09-18 09:54:33

drzewo

Gość

Re: Przenoszenie na inna uczelnie

My dzisiaj jedziemy do Opatówka koło Kalisza, to jest Wyższa Szkoła Informatyki w Łodzi z wydziałem zamiejscowym w Opatówku, prawdopodobnie jak się wszystko potwierdzi co mówili przez telefon to tam będziemy składać papiery

#3 2009-09-18 10:04:14

marcin

Gość

my grupą 8 osób przenosimy się do łodzi do Społecznej Wyższej Szkoły Przedsiębiorczości i Zarządzania. Byliśmy na spotkaniu z władzami i nie ma żadnych problemów, czekamy tylko na zaświadczenie o przebiegu studiów od ahe i jedziemy złożyć dokumenty.

#4 2009-09-18 10:44:28

ml0dy

Administrator

Punktów :   

marcin napisał:

my grupą 8 osób przenosimy się do łodzi do Społecznej Wyższej Szkoły Przedsiębiorczości i Zarządzania. Byliśmy na spotkaniu z władzami i nie ma żadnych problemów, czekamy tylko na zaświadczenie o przebiegu studiów od ahe i jedziemy złożyć dokumenty.

to jest z lodzi czy o.z ostrow wlkp?

#5 2009-09-18 11:56:44

Projektant

Użytkownik

Punktów :   

Ja dzwoniłem do płockiej uczelni i chociaż prowadzą rekrutację do 26 września (czyli do pierwszego zjazdu), to nie jest to ostateczny termin, by papiery złożyć. Niestety, to, co słyszałem o filii konińskiej okazało się niestety tylko plotkami, zatem w Koninie płocka uczelnia nie ma oddziału.

Ale gdyby była większa grupa, to transport do placówki byłby zapewniony.

Jak na razie się zastanawiam między tymi łódzkimi uczelniami, bo jak na razie to dość dużo rzeczy o nich wiadomo... Tak, mam na myśli albo ten Uniwersytet Łódzki, albo Społeczna Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Zarządzania, ale biorę pod uwagę oddział w Ostrowie Wlkp.

Za moment będę też dzwonił do AHE, czy indeksy i wypis przebiegu studiów można odebrać w najbliższym czasie.

#6 2009-09-18 14:35:11

marcin

Gość

ml0dy napisał:

marcin napisał:

to jest z lodzi czy o.z ostrow wlkp?

w Łodzi.

#7 2009-09-19 16:48:17

mkk

Gość

Też dzisiaj byłem w  Społecznej Wyższej Szkoły Przedsiębiorczości i Zarządzania w Lodzi dokumenty złożyłem ale nie wszystko i reszte mam pocztą wysłac to kto tam jeszcze idzie żebysmy do jednej grupy trafili . I wogóle kiedy jest tam pierwszy zjazd ??

#8 2009-09-20 10:12:16

marcin

Gość

mkk napisał:

Też dzisiaj byłem w  Społecznej Wyższej Szkoły Przedsiębiorczości i Zarządzania w Lodzi dokumenty złożyłem ale nie wszystko i reszte mam pocztą wysłac to kto tam jeszcze idzie żebysmy do jednej grupy trafili . I wogóle kiedy jest tam pierwszy zjazd ??

już za tydzień z tego co piszą u siebie na stronie ale z tego względu, że nie zdążą wszystkiego załatwić, a czas składania dokumentów jest do 30 września to powiedzieli nam, że dopiero na 11.. będą nas informować na bieżąco. co do grup to wpisaliśmy się na kartce, żeby nas razem jakoś dali do grupy.. zobaczymy

#9 2009-09-20 12:15:55

drzewo

Gość

Ktoś jeszcze idzie do Wyższej Szkoły Informatyki w Łodzi ale na wydział zamiejscowy w Opatówku? Jest tam też grafika komputerowa, jest teleinformatyka, czyli jak nam wczoraj tłumaczyli na spotkaniu to to samo co sieci komputerowe. Jest nas narazie czterech co złozyliśmy papiery, w tym tygodniu dojdą 4 osoby, ale gdy by ktoś się jeszcze zdecydował to stworzyli by nam całkowicie nową grupe.

#10 2009-09-20 12:51:05

ml0dy

Administrator

Punktów :   

ja jeszcze wybieram opatowek jade tam w srode papiery zawiesc

Stopka forum

RSS